top of page
LOGO.jpg
Κριτικές

Άψογος επαγγελματίας και από τους λίγους που αγαπάνε τόσο πολύ την δουλειά τους. Προσπαθεί τις ιδιαίτερες στιγμές να τις αποθανατίσει όσο καλύτερα γίνεται, ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του καθενός για το αποτέλεσμα που ονειρευόταν. Εγώ εντυπωσιάστηκα από την συνέπεια του και τον τρόπο που εργάζεται, επαγγελματίας στα πάντα.. Κ το τελικό αποτέλεσμα τέλειο.. "

-Παναγιώτης Βασιλόπουλος-

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις λένε οι Κινέζοι !!! Σίγουρα κάποιος από εσάς έχει ρίζες στην Ανατολή !!!

-Άρης Ζιάρκας-

Υπέροχη δουλειά! Καλλιτεχνικό αποτέλεσμα! Ανθρώπινη ματιά από ένα φωτογράφο με ευαίσθητη ματιά! Εγώ προσωπικά και το L.A. Theater σε ευχαριστούμε για τις όμορφες εικόνες που μας χάρισες!!! 

-Ευτυχία Αργυροπούλου-

Οι επιλογές εκεί έξω πολλές.... όμως σε λίγους βλέπεις πραγματικό ενδιαφέρον και ανθρωπιά στα μάτια τους.... Γιατί μπορεί ο Γάμος ή η βάφτιση ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό γεγονός να είναι μια ευκαιρία για κάποιους να βγάλουν απλά λεφτά... αλλά για όλους εμάς είναι μια μοναδική και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μας και θέλουμε αληθινούς ανθρώπους δίπλα μας... Για αυτό ακριβώς είμαι χαρούμενη που ήσασταν η επιλογή μας... Χίλια ευχαριστούμε σε όλη την ομάδα σας!!!!!!!!! 

-Γεωργία Στεφανίδου-

Δυο λόγια θα ήταν λίγα για να περιγράψουν το μεγαλείο της δουλειάς σου..!! Φωτογραφίες βγαλμένες από παραμύθι..από όνειρο...που όμως κρύβουν αληθινούς ήρωες..!Ήρωες και πρόσωπα,στα οποία εσύ χαρίζεις λίγη από τη μαγική σου χρυσόσκονη..απλά και μόνο βάζοντας την τέχνη σου..!! Γιατί η φωτογραφία είναι τέχνη..και εσένα δεν θα μπορούσαμε παρά να σε ονομάσουμε''καλλιτέχνη''!!!Συνέχισε να μας ταξιδεύεις στον κόσμο της φωτογραφίας..τόσο μοναδικά όπως μόνο εσύ ξέρεις ..! Nα είσαι πάντα καλά...! 

-Βαγγέλης Μαργαριτάκης-

Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά σου!!! όλες οι Φώτος έχουν πολύ ωραίο φωτισμό! ευχαριστούμε πολύ!!! 

-Μαρία Τσουρή-

Συγχαρητήρια για την δημιουργική φαντασία για την θετική παρουσία και για τον επαγγελματισμό σας. Δώσατε στο γάμο του παιδιού μου την προσωπικότητα και το στυλ της. Σας ευχαριστώ πολύ!!! 

-Ράνια Κρανάκη-

You, my friend, don't take a photograph... you make it!! 

-Ελένη Φασουλάκη-

Έπειτα από χρόνια συνεργασίας θέλω να τονίσω τον επαγγελματισμό, τη διορατικότητα και την φαντασία το να μπορείς να λειτουργείς σαν ομάδα αλλά και σαν μονάδα για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ για την συνεργασία αλλά και την φιλία.

-Λουκάς Καράτζαλης-

Οι όμορφες αναμνήσεις μπορούν να ξανά γεννηθούν με ένα χαμόγελο με ένα άρωμα ένα χρώμα και φυσικά με μία φωτογραφία που ξυπνάει χαρούμενες στιγμές της ζωή μας , αλλάζοντας απλά σελίδες σε ένα άλμπουμ, σε ευχαριστούμε Κώστα για αυτό το όμορφο ταξίδι στο χρόνο που πέρασε μέσα από της όλο ζωή φωτογραφίες φέρνοντας πάλι στην επιφάνεια συναισθήματα όπως η χαρά και συγκίνηση.

-Ανάργυρος Δημητρόπουλος-

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς!!! Όλα Τ Ε Λ Ε Ι Α !!!!!Δεχόμαστε και repeat !!!!!!

-Δημήτρης & Πόπη Μανώλης-

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ!

-Δημήτριος Καπετάνης-

Η διαρκής αναζήτηση της τελειότητας χαρακτηρίζει το PK Photography. Είναι αυτή η αποδοχή πως η φωτογραφία και το βίντεο εξελίσσονται καθημερινά και οφείλουμε να τα παρακολουθούμε. Και αυτό είναι το ζητούμενο

-Νίκος Καραμάνος-

Εξαιρετική και πολύ προσεγμένη δουλειά μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια!! Πάντα με μεράκι, ενδιαφέρον και κυρίως με πολλή πολλή αγάπη και φροντίδα για αυτό που κάνουν. Ζουν και μοιράζονται μαζί μας την κάθε όμορφη στιγμή που αποτυπώνουν!!!. Ένα μεγάλο μπράβο και καλή συνέχεια!!!!

-Μαριάνθη Τζέπογλου-

Είναι καταπληκτικός επαγγελματίας με θέληση, που προσπαθεί να κάνει το τέλειο και το καταφέρνει. Συγχαρητήρια, για ακόμη μια φορά !!!

-Τάνια Τσούρτη-

bottom of page